Skærmbillede 2018-06-25 kl. 08.25.20

Mindfulness

Mindfulness er bevidst nærvær.

Mindfulness er en tilstand. En måde at være dig på.

Uden at du lader dig fange ind af alle de tanker og følelser, der dukker op. Men i stedet være i fuld nærvær på det, der er. Lige nu.

Du kan bruge mindfulness som forebyggelse, behandling eller håndtering af stress, angst og depression.

Og du kan bruge mindfulness til simpelthen at blive mere opmærksom og bevidst og den vej igennem opdage, hvor meget mere du har at være taknemmelig for og hvor meget mere, du kan bidrage med.

I verden. Og for dig selv.

Stress

Stress er desværre en mere og mere almindelig tilstand i dag.

Tempo, krav og konstante forandringer skaber vanskelige betingelser for mange mennesker og iflg. Stressforeningen oplever 430.000 danskere symptomer på alvorlig stress hver eneste dag.

Mindfulness er et virkelig effektivt redskab til både at forebygge og behandle stress. Mindfulness hjælper dig til at kunne stå roligt i dig selv og ikke blive fanget ind af tingene.

Tankemylder

Forskere fortæller, at vi allesammen tænker omkring 60.000 tanker hver eneste dag. Alle tanker kommer automatisk og i en lind strøm.

Tankemylder opstår, når vi på en eller anden måde bliver fanget ind af tankerne. Ligesom et tog, vi kommer på og ikke kan komme af igen.

Mindfulness giver dig muligheden for at blive stående på perronen og vælge, hvilke "tanketoge", du vil stige på og hvilke du ikke vil. Og det giver dig muligheden for at "stå af".

Søvnbesvær

De fleste voksne sover mellem 7 og 8 timer om natten. Det varierer meget fra person til person, men en god nattesøvn er vigtigt for vores velbefindende.

Kroppen bruger natten til at rense ud og - så at sige - skabe orden. Så hvis man ikke sover ordentligt kan det mærkes. Også om dagen.

Mindfulness hjælper dig til både at finde indre ro, men også at skabe gode og regelmæssige rytmer i dit liv. Jo bedre balance i dit liv, jo bedre søvn.

Jeg kan hjælpe dig

Kom med på et af mine HMSR® Mindfulness hold.

HMSR® Mindfulness er et særligt og praktisk orienteret hjerte- og mindfulnessbaseret forløb, som ikke kun lærer dig mindfulness på en nænsom, blid og praktisk måde, men som også støtter dig efterfølgende med inspirerende mails. Alle kan være med - og jeg kører kun små hold for at skabe mest mulig tryghed og bedst mulig kvalitet for dig.

HMSR® Mindfulness forløbet er udviklet af Akademiet for Mindfulness og Livsbevidsthed og er et registreret og beskyttet forløb, som kun kan udbydes af en certificeret Life & Mindfulness Educator®. Det er din sikkerhed og tryghed for et professionelt og fagligt sikkert mindfulnessforløb.

Du kan se de aktuelle hold herunder...

_K8A9818-1