Som menneske er jeg nærværende, empatisk, indsigtsfuld og tillidsfuld.

Jeg har prøvet lidt af det meste på det personlige plan. Også at miste fodfæstet for en stund. I dag er jeg dog landet med begge ben og ikke mindst hjerte på en solid og berigende grund af ro, balance, indsigt og dyb erkendelse af mig selv og mine muligheder.

Dette i kombination med mine omfattende faglige uddannelser gør, at du er i de bedste hænder hos mig - og jeg møder dig i hjertet lige dér, hvor du er i livet. Jeg skaber et kærligt, trygt og tillidsfuldt rum og inviterer dig til at møde alt i dig og dit liv nysgerrigt og kærlig venligt.


Faglig baggrund

Uddannet pædagog fra Hindholm Seminarium med speciale i krop og psyke via trivselssamtaler, massage og bevægelse.

Uddannet ID Psykoterapeut MPF fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl. 4-årig integrativ terapeut uddannelse godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Er i løbende supervision.

Uddannet Life & Mindfulness Educator® fra Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed. 2-årig uddannelse bygget op af Life & Mindfulness Practitioner, Life & Mindfulness Advanced Practitioner samt Life & Mindfulness Educator®. Tilknyttet Educator® Alumni i Akademiet med løbende supervision og certificering. Har indtil videre gennemført et tocifret antal HMSR® Mindfulnessforløb med sammenlagt over 300 deltagere.

Uddannet Fascial Flow® Guide fra Bestflows. Fascial Flow® er en dynamisk og meditativ bevægelsesform, der stimulerer bindevæv og væskeflow i kroppen, dæmper sympatisk aktivitet i nervesystemet, forbedrer kropsholdning, fremmer evnen til selvregulering og støtter kroppens heling.

Uddannet International MediYoga® Instruktør inkl. grundlæggende sundhedsfaglig uddannelse for anatomi/fysiologi/sygdomslære/farmakologi.

Uddannet Yogalærer fra Senses i København. Grundlæggende 100 timers Hatha Yoga lærer uddannelse inkl. MasterClass i Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga og Hot Yoga.

Uddannet i Heart & Dharma©️ fra Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed.

Uddannet i Master of Heart & Mind©️ fra Livsbevidsthed.dk.

Uddannet i Open Flow Yoga hos Birgitte Gorm Hansen. 50 timers efteruddannelse for yogalærere. 


Løbende videreuddannelser og daglig mindfulness- og yogapraksis, herunder løbende MasterClass fra Sri Vasudeva, Flora Melchiorsen m.fl.Kontakt


Henriette Dan
Forsytiavej 17B
4700 Næstved

info@henriettedan.dk
tel 51 707 808