Skærmbillede 2018-06-25 kl. 09.54.12

Yoga

Yoga betyder "at forene".

Egentlig betyder det, at forene "det individuelle" med "det universelle". Altså at skabe en balance i og symbiose af dig og alt omkring dig.

Yoga er mest kendt i dag for de kropslige øvelser, men yoga er meget mere end det og har mange naturlige grene og forbindelser til f.eks. oprindelig mindfulness. Det er ikke så mærkeligt, da de har næsten samme udspring.

Yoga er fantastisk til at genskabe kontakten til din krop. Ofte opstår ubalancer, fordi vi helt har glemt at mærke, hvordan vi reelt har det. Og her er kroppen vores ultimative pejlemærke. Kroppen er altid i nuet. Og når vi lærer at "tjekke ind" i kroppen, får vi den mest præcise fortælling om vores tilstand.

Og vi får muligheden for aktivt at genskabe balancen.

 

Et kærlighedsforhold

Yoga er et kærlighedsforhold til din krop.

Den oprindelige hensigt med yoga var at være bevidst. At lære at lytte helt ind i krop. Og sind.

Med de blide yogastræk opdager du langsomt og nænsomt din krops fortællinger til dig.

Gennem opspændinger og afspændinger mærker du, hvad der sker i kroppen og du opdager, hvordan kroppen danner et fintmasket og sammenhængende net mellem dit sind, dine tanker, dine mønstre og dine indsigter.

Yoga er en dans i dit indre.

Og jo mere, du lader musikken i din sjæl føre dig, jo lettere vil dansen glide.

MediYoga®

MediYoga® betyder Medicinsk Yoga og udspringer af Kundalini Yoga. Det er en terapeutisk meditativ yogaform, som arbejder på det fysiske, psykiske, mentale, hormonelle og spirituelle plan.

MediYoga® hviler på naturvidenskabelig forskning i samarbejde med Kundalini Yogalærere, terapeuter, Karolinska Institut og Danderyd Hospital i Sverige og de enkelte øvelsers effekt på lidelser, f.eks. stress, hjertelidelser, rygsmerter m.m.

Øvelserne foregår siddende og liggende på en yogamåtte eller siddende på en stol og er så blide og nænsomme, at alle kan være med. MediYoga® giver bl.a. stærke og fleksible muskler, et stærkere nervesystem,
påvirker fordøjelsen, sænker blodtrykket, forbedrer blodomløbet, reducerer affaldsstoffer, skaber mental afslapning, giver større indsigt og lindrer smerter.

Mindful Yoga

Mindful Yoga er en særlig blid yogaform, hvor det handler om at skabe dybt nærvær med kroppen. At komme i en nærmest flow-agtig tilstand, hvor krop, sind og ånd bliver ét og alt andet lukkes ude.

Mindful Yoga er baseret på Hatha Yoga og Yin Yoga, men befriet for enhver form for præstation. Det betyder, at intet skal forceres og at alt det, du gør, er OK.
Du er OK. Din krop er OK. 

Det handler om opdagelsen.

Mærkningen.

Og pauserne mellem strækkene, hvor både strækkene synker dybt ind i cellerne og hvor indsigten og forståelsen af kroppens tilstand bliver tydelig for dig.

Jeg kan hjælpe dig

Kom med på et af mine yogahold.

Jeg kører jævnlige MediYoga hold og Mindful Yoga hold. Og du er hjerteligt velkommen.

Du vil også opleve min Mindful Yoga på et af mine HMSR® Mindfulness hold, hvor den blide yoga indgår som en naturlig del af forløbet.

Jeg kan også hjælpe dig i 1:1 yogasessioner, hvis det passer bedst for dig. Kontakt mig for yderligere oplysninger og aftaler.

Du kan se de aktuelle hold herunder...

_K8A0094-2

Yoga hold

Herunder kan de se de aktuelle Yoga hold, du kan tilmelde dig.

MediYoga®

Kontakt mig og hør nærmere om næste MediYoga hold.

 

Mindful Yoga

Kontakt mig og hør nærmere om næste Mindful Yoga hold.