Godt nytår!

IMG_5430

Godt nytår, kære dig ❤️

Hvor var det en smuk nytårsdag med solskin og blæst. Vinden der ruskede i træerne og solen der sendte sine blide stråler ind ad vinduet. Og kærtegnede mit ansigt. Og fortalte mig at alting er, som det skal være.

Jeg mærker kærligheden så tydeligt, mit hjerte står åbent. Jeg har fundet fred. Fundet fred med det hele. Fred med at min far døde d. 23. december 2018 efter mange år med alzheimers. Han fik en smuk og fredelig død med os omkring sig.

Det er virkelig magisk, når jeg kan acceptere virkeligheden, præcis som den er. Med liv, død, glæde, sorg.

Og lige præcis accepten har gjort en kæmpe forskel for mig i mit liv gennem de sidste mange år.

Accepten hjælper mig til at kunne rumme det svære, uden at skubbe det væk. Til at omfavne det og give det plads. Mærke det. Sætte ord på. På den måde bliver det hele helt naturligt. Uden drama. Uden lidelse. Uden tankespind om at “var jeg nu god nok”, “fik jeg nu sagt og gjort det jeg gerne ville”, “hvorfor gjorde jeg nu ikke”, “hvorfor skulle min far have Alzheimers”, “hvor er livet uretfærdigt”...den evige indre fordømmer og bedømmer! For ja, selvfølgelig kommer den forbi, men jeg lader mig ikke rive med af den. Og faktisk fylder den indre fordømmer mindre og mindre.

I stedet fylder “jeg var en god og kærlig datter”, “hvor har jeg mange mange dejlige og kærlige minder”, “der var også svære ting, men det er ok”, “min far og mor var der altid for mig”, “hvor var der meget kærlighed, kram og kys”, “jeg har så mange gode egenskaber med mig fra mine forældre”, “tak for at være mine forældre”, “tak fordi I gav mig liv”, “jeg mærker fred”, “det er en lettelse, at min far har fået fred, og det er helt ok”, “hvor er det godt, at min far boede på et plejehjem, hvor han havde det godt, hvor der var tryghed, og hvor han havde søde og kærlige mennesker omkring sig”, “jeg er taknemmelig”...og meget meget mere.

Jeg er TAKNEMMELIG!

Noget jeg også er taknemmelig for, det er, at du er en del af mit liv. På den ene eller anden måde. Tak for at følges ad. I glæde og sorg. Tak fordi du læser med her.

Jeg har tre ord med stor betydning for mig og for mit 2019, som jeg vil dele med dig. Og måske de også kan inspirere dig i dit nye år. Det er:

Nærvær.

Nysgerrig.

Nydelse.

Og med dem vil jeg ønske dig et smukt år 2019.

I kærlighed
Henriette 🙏❤️

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar