Bloom, cause YOU are beautiful!

D5895D2B-2063-498F-A794-3FF70C5FEF77

Kære DIG

Det blæser og duften af hyldeblomster kommer mig i møde, som et kærtegn i mine næsebor. Jeg mærker midsommeren og jeg elsker de lyse nætter.

Jeg er i live og jeg elsker livet. Jeg elsker at stoppe op og holde en pause, trække den friske sommerluft ind i mine lunger, der krammer mit hjerte og gør det blødt.

Mærker hvordan kærligheden vokser til mig selv, andre, livet. Opdager at herfra er der ingen forventninger og præstation. Der er ren kærlighed og tillid.

Og når udfordringer dukker op, kan jeg fra mit hjerte møde dem som mine hjælpere til at skærpe min bevidsthed om, at jeg altid har et valg. Et valg om, hvordan jeg møder en udfordring. Så den ikke får fat i mig og kører mig rundt i hamsterhjulet med tankemylder og uroligt nervesystem.
Og jeg kan opdage, at der er SÅ meget mere i mit liv end udfordringerne. Så meget mere. At udfordringerne kun er en del af det at være mig.

Nøj, hvor er jeg taknemmelig for min indre rejse. Det er fuldstændig fantastisk at blive kvinde i “eget hus”. At skabe mit eget liv. Hver dag at vågne til en ny dag. At kunne trække vejret. Nyde hvert et åndedrag. Min livskilde.

For et år siden knoklede jeg med min anatomi og fysiologi uddannelse. Hele den varme sommer var en lang studietid. Og hvor var det et interessant studie. Min sidste opgave omhandlede åndedrættet. Sikken en magi, der ligger her. Og i hele kroppen. Menneskekroppen er et mirakel. Du er et mirakel. Tag lige den ind. Og nyd den.

DU er et MIRAKEL.

Bare ved at være. Det har intet med at gøre.

Hvis du tænker “ahh jeg ved nu ikke”...så er du ikke alene. Så mange lever livet med en følelse af ikke at være god nok. Og følelsen af at være et mirakel, eksisterer slet ikke.

Prøv de næste par dage at blive nysgerrig på dine tanker om dig selv. Læg mærke til, hvordan du “taler til dig selv”. Om du taler kærligt eller ukærligt...

Al forandring starter i dig. Og det starter med din bevidsthed.

Det handler om DIG!

Jeg ser dig. Jeg mærker dig.

Og du ER et mirakel.

I kærlighed
Henriette 🙏❤️

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar